Спорт

Переможний старт «Буревісника»

Матчами у Харкові чернігівський «Буревісник-ШВСМ» розпочав свою участь у черговому чемпіонаті України з волейболу у національній Суперлізі.

Наші волейболісти завітали у гості до місцевої «Юракадемії».

Обидві команди складаються переважно зі студентів і не можуть похизуватися «зірками» у своїх складах. Однак боротьба між ними на ігровому майданчику кожного року не залишає байдужими до цього протистояння жодного вболівальника. Так сталося і в стартовому турі цьогорічного чемпіонату.

Перша гра одразу ж показала безкомпромісність у боротьбі за кожне очко. Старт поєдинку виявився більш успішним для господарів майданчика. Саме «Юракадемія» змогла святкувати перемогу у двох перших партіях, довівши в них свою перевагу над чернігівцями з рахунком 25:18 та 25:22.

Проте головний тренер команди гостей, Микола Благодарний, зумів підібрати потрібні слова для своїх гравців і вже у наступній партії вони змогли переломити хід поєдинку на свою користь, перемігши 29:31. Це додало впевненості «Буревіснику», які виграли і в наступному сеті – 22:25.

Визначати  переможця у матчі довелося у п’ятій партії, де фортуна знов посміхнулася саме чернігівцям, які змогли її виграти з рахунком 14:16 і тим самим заробивши свої перші 2 залікові бали у турнірній таблиці.

Наступного дня був зіграний і другий матч між цими суперниками. Сценарій його був ідентичний попередньому, з тією різницею, що після кожної партії наздогоняючими стали господарі, волейболісти «Юракадемії». І знову доля матчу вирішувалася у додатковій партії, і знову чернігівський «Буревісник-ШВСМ» зумів здобути чергові 2 очки до своєї скарбнички. Унаступному турі, який пройде 28 і 29 жовтня, наша команда прийматиме «ВК Барком-Кажани» з міста Львів.

21-22 жовтня. Харків. Спорткомплекс НЮУ.

«Юракадемія» – «Буревісник-ШВСМ» — 2:3 (25:18, 25:22, 29:31, 22:25, 14:16)

«Юракадемія» — «Буревісник-ШВСМ» — 2:3 (21:25, 25:19, 25:14, 19:25, 13:15)

У наступному турі, який пройде 28 і 29 жовтня, наша команда прийматиме «ВК Барком-Кажани» з міста Львів.

Ще статті по темі

Back to top button