Спорт

Поліція Чернігова втерла носа рятувальникам (Фото)

Футболісти Головного управління Національної поліції в Чернігівській області посіли перше місце на першому етапі «Кубка Міністра внутрішніх справ України — 2016» з футзалу і продовжать боротьбу за трофей в Полтаві, куди з’їдуться найсильніші команди з Київської, Сумської, Черкаської областей та, звісно ж, господарі поля — полтавчани.

Про це ЧЕline повідоми в секторі комунікації поліції Чернігівської області

У змаганнях з цього виду спорту в фізкультурно-оздоровчому комплексі обласного центру зустрілися команди відомств, які входять до системи МВС: Національної поліції, Державної прикордонної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій та Національної гвардії України. Державна міграційна служба в цьому виді змагань участі не брала.

Враховуючи невелику кількість учасників, ігри проводилися за круговою системою — кожна команда мала зіграти з кожним із трьох суперником.

Особливістю змагань з футзалу є невеликі розміри поля та воріт, а участь у грі на полі беруть 5 гравців замість 11 у звичайному футболі. Тому тут важливим фактором є спритність, швидкість реакції та влучність ударів.

Команда Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, під керівництвом свого капітана Дмитра Тарасенка, виграла всі три свої матчі. З однаковим рахунком 5:1 поліцейські перемогли команди Державної прикордонної служби та Державної служби з надзвичайних ситуацій, а у воротах нацгвардійців «розписалися» аж вісім разів — 8:4. Відтак — переконливе перше місце і путівка до Полтави на груповий етап «Кубка Міністра внутрішніх справ» з футзалу.

Друге місце у змаганнях посіла команда Державної служби з надзвичайних ситуацій і на третю сходинку п’єдесталу пошани зійшли футболісти Чернігівського прикордонного загону.

Всі призери змагань отримали грамоти відповідного ґатунку, переможець – команда Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, крім грамот була нагороджена кубком і, найголовніше, путівкою в наступний етап розіграшу.

Ще статті по темі

Back to top button