Спорт

Радисти з Носівки встановили рекорд, стали кращими в Україні та другими у світі

Український Контест Клуб (UCC) оприлюднив рейтингову таблицю радіоспортсменів України за 2015-2016 роки. Фахівці оцінювали результати майже ста найпопулярніших всеукраїнських і міжнародних змагань, у яких взяла участь майже тисяча українських радіоспортсменів.

Відповідно до цього рейтингу, радіостанція Носівської СЮТ зайняла перше місце у групі колективних радіостанцій України. Така увага до колективної радіостанції Носівської СЮТ вперше.

А почалося все так: Зайнявши в попередньому рейтингу четверте місце, СЮТівці повірили в себе і встановили недосяжну, як тоді здавалося, мету – стати першими. Щоправда, в це, окрім тренера Василя Кияниці, мало хто вірив, бо в Україні є багато колективних радіостанцій із суттєво кращим фінансуванням. Однак носівські радисти мобілізувалися, доклали зусиль і встановили рекорд України. Нині за плечима в них – сотні відпрацьованих в ефірі годин і понад сто змагань.

Також радіостанція UR4RWW у змаганнях «TOPS Activity Contest» зайняла перше місце в Україні і друге в світі, а в радіомарафоні «25 років разом» наші юні радисти стали першими в Україні.

Мрії стали реальністю завдяки найголовнішим «дійовим особам»: майстрам спорту Василю Кияниці, Сергію Микулі, кандидату в майстри спорту Геннадію Білобловському і найкращим із юних «зірочок» Аліні Буцан і Карині Косиченко.

За інформацією Носівської станції юних техніків

Ще статті по темі

Back to top button