Ріо - 2016

Cклад збірної від України на Олімпіаду-2016 в Ріо затверджено

Під час засідання Виконкому Національного олімпійського комітету було затверджено склад Олімпійської збірної України для участі в Іграх ХХХІ Олімпіади 2016 року в Ріо-де-Жанейро (Бразилія).

До складу української збірної увійшли 205 спортсменів.

Президент НОК Сергій Бубка оголосив, що на сьогодні склад команди налічує 205 спортсменів у 27 видах спорту. Водночас у листі очікування міжнародних федерацій водних видів спорту і каное знаходяться ще 5 українських плавців, а також екіпаж чоловічої байдарки-двійки, що мають потенційні шанси для участі в Іграх – відповідна інформація з’явиться протягом найближчих днів.

Президент НОК також поінформував, що з метою забезпечення належної участі нашої Олімпійської команди в Іграх Національний олімпійський комітет в цьому олімпійському циклі надав фінансову та матеріальну підтримку федераціям з олімпійських видів спорту на підготовку спортсменів у розмірі 58 мільйонів гривень.

НОК забезпечив придбання інвентарю та обладнання на загальну суму майже 17,5 мільйона гривень.

Примітно, що 23 липня о 18.00 на Софійській площі Києва відбудуться урочисті проводи Олімпійської команди, отже, всі небайдужі зможуть побажати успіхів нашим олімпійцям!

Ще статті по темі

Back to top button