Ріо - 2016

Патріотичний вчинок збірної України «підірвав» мережу

Збірна України відзначилася патріотичним жестом на Олімпіаді в Ріо.

В Олімпійському селищі в Ріо-де-Жанейро вивісили національні прапори України. Про це повідомляє прес-служба Національного олімпійського комітету , передає Хроніка.інфо.

«В олімпійському Ріо-де-Жанейро зарясніли українські прапори! У столиці Ігор XXXI Олімпіади — бразильському Ріо-де-Жанейро тривають останні приготування до зустрічі учасників головної спортивної події чотириріччя. В Олімпійському селищі служби Оргкомітету Ігор-2016 і штаби команд готуються приймати перших спортсменів з різних країн світу, які заселяться в день офіційного відкриття Селища, 24 липня. У неділю в олімпійський Ріо прибудуть і українські атлети — спортивні гімнасти, стрільці, веслярі і батутісти», — йдеться в повідомленні.

«Пишаючись тим, що представляють свої держави, прагнучи максимально ідентифікувати себе серед понад 200 країн — учасниць Ігор, Олімпійські команди прикрашають свої будинки в Селищі національною символікою. Відтепер в Ріо майорять українські прапори, яскраво прикрашаючи 18-поверховий будинок, де протягом Олімпійських ігор будуть жити наші спортсмени і тренери», — підкреслили в НОК.

Варто зазначити, що пост НОК в Facebook набрав більш тис. лайків менш ніж за добу.

1469254634_nok1

Нагадаємо, Україна на Олімпіаді 2016 представлятимуть 205 спортсменів в 27 видах спорту, найбільше представництво в легкій атлетиці — 65 осіб. З них 3-є спортсменів з Чернігова.

Олімпіада-2016 відбудеться в Ріо-де-Жанейро з 5 по 21 серпня.

Ще статті по темі

Back to top button