Ріо - 2016

Сантехніка не працює, труби течуть, будівлі горять. Такі реалії перших днів Олімпіади у Ріо

При евакуації спортсменів збірної Австралії з їхнього помешкання в спортсменів поцупили гроші, особисті речі та ноутбуки. І тут нічому дивуватися, – кажуть місцеві. – Це ж Бразилія.

А сьогодні, 1 серпня, ще й приміст, призначений для проведення змагань із вітрильного спорту на Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро, частково обвалився.

І знову виникло чимало запитань щодо якості будівництва спортивних об’єктів у Бразилії. Філіп Вілкінсон, прес-секретар оргкомітету змагань, заявив, що конструкція обвалилася через високі хвилі і шторм, що напередодні насунувся на Ріо.

Нагадаємо, що перегони у вітрильних дисциплінах розпочнуться у Ріо 8 серпня. Церемонія відкриття Олімпійських ігор запланована на цю п’ятницю, 5 серпня.

Отже, це далеко не єдина пригода, що відбулася в олімпійському селі. Днями сталася пожежа в будівлі, де базується збірна Австралії. Під час евакуації троє невідомих проникли до приміщення та вкрали ноутбук одного з представників команди з велоспорту, а також кілька футболок олімпійської збірної Австралії.

Нагадаємо, що спершу делегація не могла оселитися через проблеми з будівництвом, а пізніше стала жертвою пожежі та злодіїв.

Раніше невідомі вкрали всю відеоапаратуру в колишнього китайського легкоатлета Ши Дунпена, який прибув на ігри до Ріо як репортер одного з китайських телеканалів.

Ще статті по темі

Back to top button