Спорт

Розгромні поразки чернігівських клубів

Днями були зіграні матчі у Вищій лізі чемпіонату України з футболу серед жіночих команд. Для вболівальників чернігівських команд ці ігри не принесли позитивних емоцій, адже обидва представники жіночого футболу нашої області свої матчі програли.

Чернігівська «Легенда – ШВСМ» на власному полі приймала нинішнього чемпіона країни – харківський «Житлобуд – 2». І вже на першій хвилині матчу голкіпер нашої команди Карина Говорунова змушена була витягати м’яч із сітки власних воріт. Відкрити рахунок у цьому матчі змогла вихованка чернігівського футболу, а нині півзахисниця харків’янок Віра Дятел. Після такого «холодного душу» чернігівські дівчата заграли більш агресивно. Боротьба між суперницями йшла на кожному клаптику футбольного поля. І вже в доданий до першого тайму арбітром час «Легенді» таки вдалося зрівняти рахунок. Вдало долучилася до атаки своєї команди Олена Лимар і зробила рахунок на табло 1:1, з яким команди і пішли на перерву.

А ось на другий тайм матчу більш вмотивованими вийшли саме гості. Видавши продуктивну середину тайму, харківські футболістки змогли ще двічі «розписатися» в воротах чернігівської команди. «Дублем» за менше ніж 10 хвилин відзначилась ще одна екс-чернігівка, а нині гравець харківського «Житлобуд – 2» Олена Ходирєва. На 66-й хвилині вона дуже майстерно пробила призначений штрафний удар, а на 72-й хвилині вдало виконала ще один стандарт, цього разу – з одинадцятиметрової позначки.

Остаточний результат у матчі був встановлений харків’янкою Іриною Василюк, яка довела перевагу своєї команди над чернігівською «Легендою – ШВСМ» до рахунку 4:1.

«Легенда – ШВСМ» (Чернігів) – «Житлобуд – 2» (Харків) – 1:4

Більш молода команда, яка також представляє Чернігівську область у Вищому дивізіоні, футбольний клуб «Єдність» із Плисок, у гостях грала проти одноосібного лідера цьогорічної першості харківського «Житлобуд – 1». Брак досвіду завадив нашим дівчатам скласти конкуренцію найкращій на даний час жіночій футбольній команді країни. І, як підсумок, п’ять «сухих» м’ячів влетіли у сітку воріт плисківчанок. До перерви харківські футболістки зусиллями Ганни Вороніної, Ольги Овдійчук та Алевтини Утицьких уже вели у рахунку 3:0. А після перерви ще двічі змушували капітулювати команду-гостей. На 52-й хвилині відзначилась Юлія Шевчук, а на 74-й хвилині «дубль» на свій рахунок записала Ганна Вороніна.

«Житлобуд – 1» ( Харків ) – «Єдність» ( Плиски ) – 5:0

У наступному, 8 турі, чернігівські клуби зіграють між собою. Матч між «Єдністю» і «Легендою – ШВСМ» пройде 7 жовтня в селищі Плиски.

22184679_841121892727346_1038087244_n

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button