Спорт

Сенсаційний переможець Кубка Чернігівської Прем’єр-ліги

Це – молода команда з села Кудрівка мальовничого Сосницького району. Разом хлопці грають небагато часу, та це не завадило їм по ходу турніру вибити старожилів обласного футболу – корюківський «Авангард» 1-0 та чернігівську «Ніку» 0-0 (пен. 4-3). До фіналу також несподівано дійшли і дублери знаної чернігівської команди «ЮСБ», які пройшли першу команду «ЮСБ» 0-0 (пен 6-5) і дублерів «Десни» 1-1 (пен 3-2).

Фінальний поєдинок організатори вирішили провести на батьківщині славетного кінорежисера Довженка в Сосниці і не помилились. У чернігівській глибинці люблять футбол і вболівають значно емоційніше, ніж у тому ж Чернігові. Тож палка підтримка була гарантована обом командам. На стадіоні в Сосниці зібралося близько 250 глядачів. Звісно, більше вболівали за своїх земляків з ФК «Кудрівка». І хлопці не підвели. Гра насправді виявилася яскравою та гострою. Молодь з «ЮСБ-2» не здавалась хлопчиками для биття і нічим не поступалася суперникам. Натомість номінальних господарів гнали уперед власні вболівальники, які великою групою приїхали підтримати земляків. Час поєдинку спливав, а забитих голів так і не було. Зате футболісти віддавали на полі всі сили. Під завісу матчу пішов рясний грозовий дощ. Це стало своєрідним знаком для гравців ФК «Кудрівка». Саме під час зливи вони не розгубилися біля воріт суперників і таки влучно приклалися до м’яча. Чернігівці спробували відігратися, однак сосничани вистояли. І цілком заслужено після фінального свистка отримали від організаторів ФСТ «Україна» та Чернігівської Прем’єр-ліги Кубок переможця. А від депутата облради Володимира Селянського ще й грошовий подарунок.

Кращим гравцем розіграшу Кубка Прем’єр-ліги визнали гравця ФК «Кудрівка» Богдана Пивовара. Тож свято футболу у Сосниці вдалося. Навіть гості не здавались дуже засмученими, бо розуміли, що подарували людям щасливі моменти, яких зараз так бракує у нашому буденному житті.

кудрівка

Ще статті по темі

Back to top button