Спорт

Стартував Чемпіонат вищої ліги з футболу на Чернігівщині (Фото)

20 травня на Чернігівщині стартував Чемпіонат вищої ліги з футболу. Цього року  змагатися за чемпіонське звання на старт вийшли 13 команд. Це найбільший показник за останні 10 років.

Кожної суботи о 16-00 одночасно в чотирьох містах області проходитимуть футбольні баталії. Чернігівська «Десна-2» на стадіоні «Локомотив» приймала команду «Агродім» з Бахмача. Цього дня проходили також  ігри в містах Ніжині, Городні та Ічні. Чемпіонат буде дуже насиченим.

Перший тур закінчиться 12 серпня, а  7 жовтня цього року чемпіонат фінішує. Що стосується футбольної зустрічі, то вона проходила здебільшого з перевагою бахмачан. Все-таки майстерність узяла своє. Але футбольне поле, на якому проходила гра, не витримує жодної критики. Гусей тут тільки випасати, а не проводити чемпіонати.

На останніх хвилинах одна із атак команди «Агродім» завершилась тим, що м’яч, разом із воротарем затріпотів у сітці воріт. Тож старт для «Агродому» видався вдалим, з чим і вітаємо команду. Але ж попереду весь чемпіонат! Хлопці, зберіться та доведіть свою майстерність, що ви кращі!

Текст і фоторепортаж Віктора Кошмала

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button