Спорт

У чернігівській «Десні» оновлення складу

Чернігівська «Десна» у літнє міжсезоння може підписати нападника Адерінсолу Есеолу, півзахисника Дмитра Зозулю і захисника Ігоря Солдата, повідомляє sportarena.

Адерінсола Есеола виступав у Прем’єр-Лізі за «Олександрію», в яку він перейшов навесні цього року із чернігівської «Десни». На його рахунку лише 3 матчі (32 хвилини) у всіх турнірах, результативними діями не відзначився.

Дмитро Зозуля протягом двох останніх сезонів виступав за грузинську «Гурію». У своїй кар’єрі вихованець київського футболу також грав за «Оболонь», «Княжу», «Львів», «Волинь», «Буковину» і «Нафтовик-Укрнафту».

Ігор Солдат минулий сезон відіграв у складі «Гірника», записавши на свій рахунок 31 матч (1 гол) у всіх турнірах.

Скоріш за все, залишать «Десну» голкіпер Богдан Когут та нападник Микита Вовченко, які не змогли закріпитися у Чернігові. Когут може продовжити свою кар’єру у рівненському «Вересі», а Вовченко у кременчуцькому «Кремені».

Вихованець місцевого футболу Дмитро Задерецький, який був орендований «Десною», повернувся у Луцьк. Півзахисник разом із «Волинню» пройде навчально-тренувальний збір, за підсумками якого визначиться майбутнє Дмитра. Ймовірно, що Задерецький знову може повернутися у Чернігів.

Ще статті по темі

Back to top button