СпортФК "Десна"

У чернігівської «Десни» новий гравець

Чернігівський футбольний клуб «Десна» продовжує підсилюватися перед стартом весняної частини сезону – другим новачком команди став Володимир Лисенко. Це вихованець київських футбольних шкіл «ЦСКА» та «Динамо», народився 20 квітня 1988 в столиці України.

З футбольної школи «Динамо» у 2005 році потрапив до другої команди клубу, а 17 червня 2007 року дебютував в основному складі киян. Проте через високу конкуренцію на позиції форварда не зміг закріпитися в динамівській «основі» й на початку 2008 року був відданий в оренду до київського «Арсенала», у складі якого провів півтора сезони.

На початку сезону 2009/10 Лисенко повернувся до «Динамо», однак провівши лише одну гру за дублюючий склад команди перейшов до складу харківського «Металіста».

У харківському клубі Володимир Лисенко в першому сезоні провів 14 матчів у Прем’єр-лізі, після чого відправився в оренду до луцької «Волині».

Після закінчення строку дії оренди Лисенко повернувся до «Металіста» і провів із командою літні збори, однак 14 липня 2011 року знову був відданий в оренду у «Кривбас», у якому провів цілий сезон, зігравши у 18 матчах чемпіонату.

Влітку 2012 року Володимир повернувся до Харкова, де за півроку зіграв ще у трьох матчах чемпіонату, після чого 19 січня 2013 року на правах оренди до кінця сезону перейшов в ужгородську «Говерлу». У складі «закарпатців» дебютував 3 березня й відразу відзначився голом у воротах «Зорі» і став основним форвардом команди. Протягом року провів в ужгородській команді 25 матчів і забив три голи.

На початку 2014 року на правах вільного агента підписав контракт на 2,5 роки із Севастополем. Однак у червні 2014 року клуб припинив своє існування й Лисенко знову став вільним агентом.

Минулий сезон провів у складі донецького «Олімпіку», а в першій частині УПЛ сезону 2016/2017 провів 11 матчів, забивши 2 голи. Під час зимового міжсезоння Лисенко мав кілька пропозицій із-за кордону (Казахстан та Азербайджан), але вирішив продовжити кар’єру в Чернігові.

З 10 лютого 2017 року Володимир Лисенко офіційно гравець Десни.

Нагадаємо, що першим зимовим новачком чернігівської команди став Леван Арвеладзе.

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button