Спорт

У Чорнобилі проходять відкриті спортивні змагання

У Чорнобилі з 8 листопада по 5 грудня серед команд підприємств зони відчуження проходять відкриті спортивні змагання третього етапу на Кубок ДАЗВ з бадмінтону, волейболу, настільного тенісу, міні-футболу, шашок, шахів та російського більярду, присвячені Дню вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

Про це ЧEline повідомили у Державному агентстві України з управління зоною відчуження.

Так в приміщенні фізично-оздоровчого комплексу «Школа» відбулись командні змагання з міні-футболу, в яких взяли участь команди ДП «ЦОТІЗ», ДСП «ЦППРВ», ДСП «Екоцентр» та ДСП «Чорнобильський спецкомбінат». Перше місце виборола команда ДП «ЦОТІЗ», друге – команда ДСП «Чорнобильський спецкомбінат», третє – команда ДСП «ЦППРВ».

Довідка 
Спортивні змагання проводяться щорічно в три етапи та приурочені до Дня Чорнобильської катастрофи, Дня фізичної культури та спорту, Дня працівників цивільного захисту та Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

Після завершення команда підприємства, яка зайняла перше місце в загальному заліку, нагороджується пам’ятним Кубком ДАЗВ та дипломом.

Ще статті по темі

Back to top button