СпортСуспільство (відео)

Учасникам напівмарафону в Чернігові радять відвідати лікаря (Відео)

У Чернігові 24 вересня вдруге проведуть напівмарафон. Дистанція – 21 кілометр. Тим, для кого така відстань завелика, запропонують коротші – 1, 3 та 10 кілометрів. Організатори запрошують усіх охочих і просять добре подумати, перш ніж обрати відстань. Не завадило б перевірити своє здоров’я у лікаря. А від любителів бігу, які наважаться пробігти 21 кілометр, обов’язково вимагатимуть довідку з лікарні, до того ж їхній вік має перевищувати 16 років. Свої поради напередодні старту дала відома чернігівська легкоатлетка Ольга Бібік. Сама вона ще не вирішила, чи братиме участь, адже сезон у неї видався складним.

«Дистанція 21 км потребує підготовки. Будьте уважні. Через «не можу» бігти не варто. Зупиніться, відпочиньте, перейдіть на ходьбу, а потім біжіть  Найголовніше – міцний сон перед марафоном. Потрібна медична картка», — зазначає учасниця Олімпійських Ігор, призерка міжнародних змагань Ольга Бібік.

Старт і фініш напівмарафону відбудуться на Красній площі. Заради його проведення доведеться перекрити кілька вулиць, що створить певні незручності для водіїв. Тому організатори просять поставитися з розумінням.

Журналіст: Юрій Михуля

Оператор: Дмитро Дриганов

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button