Спорт

Україна перемогла Росію у півфіналі чемпіонату світу

Збірна України з паралімпійського футболу у півфіналі чемпіонату світу з футболу серед спортсменів із наслідками ДЦП обіграла збірну команду Росії, забезпечивши собі вихід у фінал світової першості, що триває в аргентинському місті Сан-Луїс.

У складі національної дружини Чернігівщину представляє Олег Лень, який минулого року разом зі збірною України став переможцем паралімпійських ігор у бразильському Ріо-де-Жанейро.21942092_835439293295606_1866448589_n

Українські футболісти впевнено розпочали поєдинок, відзначившись двома голами в дебюті зустрічі, але розслабилися і дозволили росіянам зрівняти рахунок 2:2.

У додатковий час рахунок на табло не змінився, а тому фіналіста визначали в серії післяматчевих пенальті. Фортуна в цій «лотереї» була більш прихильна до українських футболістів і, як наслідок, важлива перемога з рахунком 6:4.

У фіналі чемпіонату світу на нашу команду чекає дуже непростий суперник – збірна Ірану, що в іншому півфіналі обіграла команду Англії з рахунком 3:1.

Саме зі збірною Ірану українські футболісти грали у фіналі минулорічних паралімпійських ігор, у якому перемогли своїх опонентів із рахунком 2:1 і тому напевно знають усі сильні і слабкі сторони свого суперника. Фінальний матч світового чемпіонату відбудеться в суботу, 23 вересня.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button