Спорт

Волейболістки «Педуніверситету» програли аутсайдеру

Завершилися матчі п’ятого туру в жіночій волейбольній Суперлізі. Чернігівські дівчата з команди «Педуніверситет – ШВСМ» свої ігри проводили у гостях проти «Сєвєродончанки».

Господарі майданчика наразі замикають турнірну таблицю цьогорічного чемпіонату, а чернігівки навпаки у минулому турі змогли набрати максимальну кількість балів, що дозволило їм піднятися на історичне для команди п’яте місце. Однак, як кажуть, стабільність — це ознака класу. Саме стабільності та досвіду ще не вистачає студентській команді з міста над Десною. Це показала вже перша гра звітного туру.

Дві стартові партії у першому матчі завершилися на користь господарів майданчика, які довели свою перевагу над чернігівками з рахунком 25:19 та 25:22. Проте дівчата з «Педуніверситету» зуміли відігратися у двох наступних 17:25 та 22:25, тим самим відклавши визначення переможця матчу до додаткового сету. У скороченій партії більш вдало діяли сєвєродончанки, перемігши 15:10.

А ось у другому матчі чернігівським волейболісткам взагалі не вдалося зачепитися бодай за один заліковий бал. З самого початку матчу більш агресивно грали волейболістки сєвєродонецької команди, зумівши перемогти наших дівчат у першому сеті 25:18. Друга партія могла змінити малюнок гри, адже чернігівки намагалися бодай-що зрівняти рахунок. Однак і тут фортуна була на боці господарів, які перемогли 27:25. Гра у третій партії знову  була рівною, проте завершилася, як і дві попередні перемогою «Сєвєродончанки» за рахунку 25:23.

«Сєвєродончанка» (Сєвєродонецьк) – «Педуніверситет – ШВСМ» (Чернігів) – 3:2 (25:19, 25:22, 17:25, 22:25, 15:10)

«Сєвєродончанка» (Сєвєродонецьк) – «Педуніверситет – ШВСМ» (Чернігів) – 3:0 (25:18, 27:25, 25:23)

 Чернігівський жіночий волейбольний клуб набирає 11 очок та наразі поділяє 5-6 місце з рівненською командою «Регіна – МЕГУ – ОШВСМ». Саме волейболістки з Рівного у наступному турі завітають до Чернігова. Матчі відбудуться 2 та 3 грудня на майданчику ЧНПУ.

vvv

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Девочки, дома надо постараться!!! Мы за Вас все БОЛЕЕМ!!!

Back to top button