Спорт

Як футболістів «Десни» змусили демонструвати акробатичні трюки (Відео)

Футбольні ультрас та гравці «Десни» минулих років та нинішнього складу провели незвичний різдвяний турнір. Вирішили пограти у … волейбол. Аби було цікавіше і азартніше до участі запросили і чернігівських журналістів, честь яких довелося захищати челайнівцям. Волейбол обрали не випадково. У такому випадку шанси в усіх трьох команд були рівними. І події на волейбольному майданчику чернігівського педуніверситету це довели. Попри товариській характер на турнірі вирували пристрасті. У кожній партії була справжня боротьба з емоціями та інтригою.

Більш зіграними і фартовими виявилися фани «Десни». Спочатку вони у напруженому поєдинку переграли журналістів. Не менш драматично проходив і фінал. Здавалось футболісти «Десни» перехопили ініціативу, але міцнішими нерви виявилися саме в ультрас. Саме вони і святкували перемогу.

Переможці кажуть, що отримали незабутні враження. І обіцяють зробити різдвяний волейбольний турнір традиційним.

«В тому й інтерес, щоб поглянути на профі в іншому виді спорту. У нас з’явилися шанси і ми це довели. Хороші емоції, дружня атмосфера і класний турнір», — Дмитро Дорошко, організатор турніру .

Гравці «Десни» теж у захваті від волейболу. Було незвично, адже довелося грати руками. Тому турнір запам’ятають надовго.

«Для багатьох незвичний вид спорту. Знайомий, але на практиці мало хто грав. Для задоволення погодився. Посіли 2 місце», — Євген Чепурненко , гравець ФК «Десна».

Підтримав спортивну ініціативу своєю участю на турнірі і начальник міського управління сім`ї, молоді та спорту Андрій Дериземля. На майданчику в команді футболістів він почував себе впевнено, адже за часів виступу у біатлоні на тренування провів чимало часу за грою у волейбол.

«Все залежить від команди. Необхідно розуміти гру, мислити наперед. Потрібен прийом і точний удар. Спорту треба приділяти увагу», — Андрій Дериземля, начальник міського управління сім`ї, молоді та спорту.

Була в команді журналістів єдина дівчина. Аліна Клименко як могла допомагала чоловікам.

«Підтримувала чоловіків, мотивувала. Зрозуміла, що проти спортсменів складно грати. Нам усім треба підтримувати фізичну форму краще», — Аліна Клименко, журналіст «ЧЕline».

Від ЧЕline команди отримали святкові подарунки. А від організаторів заслужені нагороди. Загалом турнір залишив яскраві враження і незабутні відчуття.

Юрій Михуля

Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Прикольненько получилось. Жалко что не было анонса про турнир

Back to top button