Спорт

Євро-2016: Сьогодні віримо в Україну і дивимося на суперників

Сьогодні о 22:00 відбудеться перший матч збірної України на Євро-2016. Чернігівські вболівальники дуже довго чекали цього моменту.

Журналісти ЧЕline підготували до цього матчу багато чого: розклад ігор і телевізійних трансляцій, дізналися у експертів перспективи української збірної, а також прогнози букмекерів і орієнтовний склад команд Німеччини та збірної України.

Наша команда стартує на великому турнірі, на який вийшла своїми силами. І почне з гри з неймовірно сильним суперником — збірною Німеччини. Але і проти таких опонентів у нас є на що розраховувати.

Прогноз букмекерів:

Безперечно, клас німецької збірної дає їм змогу легко вважатися фаворитом матчу. Причому німцям може вистачити класу і в разі  не найсильнішої гри в їх виконанні. Але ми віримо у можливість сенсації. А ось букмекери особливо в це не вірять.

William Hill: Перемога Німеччини — 1.57, нічия — 3.80, перемога Україна — 6.50

Marathonbet: Перемога Німеччини — 1.55, нічия — 4.25, перемога Україна — 7.40

Орієнтовні склади:

237007 237008

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, вчора відбувся матч за участі збірних Англії та Росії. Англія протягом усього матчу володіла ігровою ініціативою, але росіянам наприкінці поєдинку вдалося зрівняти рахунок. Матч закінчився з рахунком 1:1.

Ще статті по темі

Back to top button