Спорт

Юні чернігівські футболісти сподіваються своєю грою привернути увагу «Десни»

У втішному турнірі чернігівської Прем’єр-ліги інтрига зберігалася до останнього матчу.

Ним став поєдинок у Семенівці. Місцева «Ревна» приймала чернігівський «ЛКТ».

Господарям для перемоги в турнірі потрібна була перемога, та ще й з перевагою у 2 м’ячі. У Чернігові «ЛКТ» обіграв семенівців 2-1. Тож при рівності очок враховувалися очні зустрічі.

«Ревна» у другій половині сезону явно зміцніла. Місцева молодь відчула впевненість у своїх силах і давала бій будь-якій команді. Матч із «ЛКТ» обіцяв бути цікавим. Семенівці з перших хвилин нав’язали гостям боротьбу на кожній ділянці поля. Господарі були кілька разів близькі до того, аби відкрити рахунок. Але на останньому рубежі прекрасно почувався син відомого чернігівського голкіпера Сергій Мелашенко. Саме завдяки його зусиллям семенівцям так і не вдалося вразити  ворота «ЛКТ».

Його візаві з «Ревни» Євген Савосько також добре провів поєдинок, за винятком епізоду на початку другого тайму. Після нескладного навісу голкіпер випустив м’яч із рук, чим скористався гравець «ЛКТ» Микита Фалько. Через кілька хвилин господарі мали шанс зрівняти рахунок, але на допомогу чернігівцям прийшла штанга.

Семенівські футболісти до останнього штурмували ворота «ЛКТ», та, захопившись атаками, вже в доданий арбітром час пропустили контрвипад гостей, після чого суддя дав фінальний свисток. По завершенню гри, крім нагород, команди отримали грошові премії. Молоді футболісти сподіваються своєю грою привернути увагу скаутів чернігівської «Десни».

А цього тижня має вирішитися доля чемпіонства в чернігівській Прем’єр-лізі. У «Кубку чемпіонів» залишилося зіграти два матчі «ЮСБ» — «Авангард» та «Кудрівка» — «ЮСБ» , кожен з яких вирішальний.

Ще статті по темі

Back to top button