Спорт

«Запорожець» та «Нива» проти BMW та «Porsche»: чернігівцям обіцяють захоплюючі автогонки

У Чернігові 27 серпня, у суботу, на території аеродрому «Півці» відбудеться 4-й етап чемпіонату України з драг-рейсингу.

Очікуються виступи кращих спортсменів-автомобілістів України, які влаштують швидке та драйвове шоу, долаючи 402 метри злітної смуги.

Напередодні організатори гонки розповіли про майбутні змагання. Заступник голови Комітету драг-рейсингу Автомобільної федерації України Денис Курбатов переконаний, що заїзди будуть надзвичайно захопливі, адже це передостанній етап чемпіонату, і вже після нього може визначитись абсолютний переможць.

Участь у чернігівських змаганнях візьмуть від 30 до 50 учасників.

«Для глядачів це буде неймовірне видовище. Зазвичай, десь в середині гонки вони обирають своїх улюбленців за яких і вболівають потім. У нас буде багато цікавих учасників. Наприклад, на старт одночасно можуть вийти «запаковані» «Nissan» чи «Porsche», проти «Ниви», або ж «Горбатого запорожця». Люди вболівають за останніх, і дуже часто такі авто перемагають, це по-суті спортивні боліди, які мають потужність більше 1500 кінських сил», — розказав Денис Курбатов.

DSCN0263

Вхід на гонку для глядачів буде безкоштовним, директор Департаменту сім`ї молоді та спорту ОДА Ніна Лемеш повідомила, що спеціально «під змагання» будуть подовжені маршрути міського транспорту.

Попередні етапи пройшли в Конотопі, Полтаві та Черкасах. Основні події чернігівських гонок розпочнуть о 13:00.

Ще статті по темі

Back to top button