Спорт

Живе баскетбол! (Фото)

Кожного року о цій порі в Чернігівській обласній КДЮСШ проходить традиційний, уже 14-й, Всеукраїнський турнір із баскетболу серед юнаків 2 000 р.н. який присвячується старшому тренеру спортивної школи Євгену Олександровичу Синельнику.

Цього року до Чернігова, окрім двох місцевих команд, завітали також юні баскетболісти з «Баскетбольної академії молодих гравців» м.Києва та з ДЮСШ міста Мукачеве.

Турнір проходив із 2 по 4 березня. Баскетбол – гра швидка та динамічна. Турнір розпочався грою  між командами чернігівської ОКДЮСШ-1 і ДЮСШ «Мукачево». Першою грою наша команда показала свій характер і впевнено здолала гостей із Закарпаття з рахунком (74-43).

В останній день турніру відбулася фінальна гра між командами ОКДЮСШ-1 (Чернігів) та  «Київ БАМГ». Юні баскетболісти з Чернігова не лишили шансу киянам на право володіти Кубком турніру.

Гра закінчилася із значною перевагою послідовників Євгена Синельника (82-52), що й дало їм право заволодіти головним призом турніру. Взагалі, за підсумками турніру, міста розподілилися так: І місце – Чернігів 1; ІІ місце – Київ «БАГМ»; ІІІ місце – Чернігів 2; IVмісце посіла команда з Мукачевого.

На закритті турніру, окрім почесних гостей, була присутня  Тетяна Іванівна – дружина Євгена Олександровича, яка і вручила Кубок переможцям. Кращі гравці нагороджені цінними подарунками. Кращим гравцем турніру суддівська колегія назвала вихованця Чернігівської ОКДЮСШ Заворотного Дениса.

Фоторепортаж із фінальної гри Віктора Кошмала

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button