Новини

Вася, Бонбон, Честер, Степашка: депутати і чиновники розповіли про своїх друзів (Відео)

Вони піклуються не лише про чернігівців, а й про тих, хто потребує турботи не менше людей – про котиків, собачок, хом’ячків, шиншил і навіть їжачків. У День домашніх тварин, який у світі відзначається 30 листопада, депутати і чиновники міської ради поділилися історіями про особисте – про любов до братів наших менших.

«У мене двоє дітей і у нас є домашні тваринки – це дві шиншили старшої і молодшої дитини. Звати Бонбон і Маркіз. Єсть», — розповідає депутат Чернігівської міської ради Іван Бакшун.

«Планую завести акваріумних рибок», — ділиться секретар Чернігівської міської ради Максим Черненок.

«Взагалі мені подобаються домашні тварини. – А які саме? Папуги. Дружина не хоче, не хоче прибирати за ними, але, я думаю, що я її скоро переконаю і заведемо домашню тварину», — говорить депутат Чернігівської міської ради В’ячеслав Летута.

«Є три кішки, дві у нас живуть на дачі, в кішки були кошенята, студентам роздали, кішку стерилізували. І дома є кішка, у нас велике господарство. Дуже любимо тварин і за ними доглядаємо», — розповідає депутат Чернігівської міської ради Микола Носко.

«Хом’ячки, два. Одного Степашка, а дівчинку звати… не знаю. Так як і в житті: хлопчик спокійний, а дівчинка дуже швидка», — відмічає депутат Чернігівської міської ради Ігор Желдак.

«У мене дві тваринки. Є їжачок, він живе у клітці, він незвичайний їжачок, це якийсь африканський. Це ми доньці подарували на 1 вересня. Вона любить їжачка, його голки не колються. Нещодавно в нас з’явився кіт, кішка, кіт, кішка. Ми були впевнені, що це кіт, виявилося, що це кішка», — говорить заступник Чернігівського міського голови Олександр Ломако.

«Собачка і котик є. Лася і Честер», — розповідає депутат Чернігівської міської ради Світлана Живенко.

«Вася, папуга, домашня тваринка. На інших тварин у мене не вистачає відповідальності, моя відповідальність закінчується на маленькому папужці, дуже слухняний, дуже толерантний, а інше – це приватна справа», — говорить депутат Чернігівської міської ради Олександр Антонов.

«Кіт у мене, Боня. Який у нього характер? Такий як і в мене – слухняний», — наголошує депутат Чернігівської міської ради Олег Шеремет.

«У членів родини є проблеми з алергією, тому дещо складно. А якщо до сесії прив’язувати, то все ж подіваюся, що ми затвердимо фінансування притулку для тварин, у бюджеті наступного року є його утримання, а тому в майбутньому році його мають добудувати. – Це як побажання тим тваринкам, які не мають рідного дому? – Так, які безхатченки», — наголошує депутат Чернігівської міської ради Віктор Бистров.

Журналіст Яна Титенок

Оператор Дмитро Дриганов

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button