Війна

Двох воїнів провели в останню путь на Чернігівщині

Повернулися «на щиті». 10 травня на Чернігівщині в останню путь провели двох Захисників, які полягли у бою за Незалежність.

Солдат Шелудько Віктор Григорович народився 30 жовтня 1976 року в селі Польове на Чернігівщині. Закінчив Бутівську середню школу, потім працював різноробом.

У червні 2022 року долучився до лав Захисників України. Службу ніс у складі одного з підрозділів військової частини А0641 на посаді гранатометника та віддано боронив Батьківщину від російських загарбників.

На жаль, 2 травня 2023 року під час виконання бойового завдання на Луганщині Віктор потрапив під ворожий мінометний обстріл, отримавши травми, які виявилися несумісними з життям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог поширює фейкові фото з продуктовими наборами для ветеранів Чернігівщини

Попрощалися з земляком на його малій батьківщині, поховавши на місцевому кладовищі.

Солдат Маковець Олександр Олегович народився 16 лютого 1990 року у Прилуках. Навчався у місцевій школі №6, а після втрати батьків перебував на навчанні у Городнянській школі-інтернат. Потім вступив до Чернігівського ліцею залізничного транспорту, де опанував спеціальність «зварювальник».

Протягом життя працював на різних підприємствах Чернігова, Києва, АР Крим, а у серпні 2022 року став на захист України. Службу ніс у складі одного з підрозділів військової частини А4165 та мужньо виконував свій військовий і громадянський обов‘язок з оборони рідної держави.

На жаль, 2 травня 2023 року під час боїв поблизу одного з населених пунктів Луганщини Олександр загинув. Попрощалися з воїном у Прилуках, поховавши на кладовищі рідного міста.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Ще статті по темі

Back to top button