Війна

Ворог продовжує обстрілювати прикордоння Чернігівської області

25 жовтня, російські окупаційні війська продовжили обстрілювати прикордоння Сумської та Чернігівської областей.

Ворог наніс вогневе ураження із застосуванням БПЛА, мінометів та ствольної артилерії. Під ворожим вогнем опинилися Краснопільська, Юнаківська, Миколаївська, Шалигинська, Середино-Будська і Зноб-Новгоррдська громади Сумщини та Городнянська і Новгород-Сіверська громади Чернігівщини.

Середино-Будська громада двічі була під ворожими обстрілами. Зранку росіяни з боку населеного пункту грудська випустили 10 мін 120 мм калібру, згодом зі сторони села зернове ударили ще 10 разів зі ствольної артилерії.

По території Шалигинської громади рашисти застосували міномети — 7 мін 120 мм калібру прилетіло зі сторони російського села козине.

13 артснарядів розірвалося у прикордонні Зноб-Новгородської громади. Вогонь росіяни відкривали з району населеного пункту зноб.

У другій половині дня рашисти з російського населеного пункту свердліково двічі накривали територію Юнаківської громади зі 120-мм мінометів, загалом пролунало з десяток вибухів від розривів мін.

Згодом окупанти обстріляли територію Миколаївської громади зі ствольної артилерії, нараховано більше півтора десятка вибухів. Вогонь вівся з російського населеного пункту синяк.

Двічі за добу загарбники обстрілювали територію Білопільської громади зі ствольної артилерії та мінометів, загалом пролунало більше десятка вибухів від розривів снарядів та з десяток – від мін. Вогонь вівся з російських населених пунктів  політотдєльчеське та тьоткіно.

Крім цього, противник з ворожого безпілотника скинув на територію Краснопільської громади вибуховий пристрій. На щастя обійшлося без жертв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білоруси надумали збудувати ангар для військових катерів біля кордонів з Чернігівщиною

По території Новгород-Сіверської громади ворог цілив зі ствольної артилерії – з району населеного пункту погар по прикордонню прилетіло 3 снаряди.

Городнянську громаду з боку російського населеного пункту чорноземний городок ворог обстрілював мінометами – 5 вибухів.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button