НовиниПолітикаЦитата

«Вимагаємо зняття з розгляду сесії проекту рішення міської ради про підвищення тарифів у Чернігові», — фракція «Наш край»

 Фракція міськради Чернігова «Наш край» вимагає зняття з розгляду сесії проекту рішення міської ради «Про внесення змін та доповнень до Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Чернігова».

Прийняття згаданого питання призведе до погіршення рівня життя переважної більшості містян. Цей крок міської влади спричинить відчутне підвищення тарифів для людей на опалення та гарячу воду. Збільшення орендних ставок за використання цілісних майнових комплексів для ТОВ фірма «ТехНова» з 8% до 12% та ПАТ «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» з 5% до 10% посилить навантаження на ці підприємства на 810 тисяч гривень і 730 тисяч гривень на місяць, відповідно. Міська влада планує цинічно перекласти всі додаткові витрати на кінцевого споживача – мешканців Чернігова.

Окрім того, запланована переоцінка цілісних майнових комплексів також майже удвічі збільшить фінансове навантаження на громаду.

Фракція «Наш край» виступає категорично проти підвищення тарифів для громадян. Ми вважаємо аморальними спроби міської влади перекласти власні прорахунки на людей. Містяни не зобов’язані оплачувати забаганки олігархів. Тож ми зробимо все, аби згадане рішення не було прийнято.

Ще статті по темі

Back to top button