Краса та здоров'я

Натуральні засоби, які допоможуть зберегти красу і молодість

В наш час не можна бути впевненим у тому, що будь-який косметичний засіб принесе користь і результати.

Натуральні продукти завжди будуть користуватися попитом у жінок, які хочуть зберегти красу і молодість.

У наш час з’являється все більше косметичних засобів по догляду за шкірою і тілом, але ці засоби виробляють з безліччю хімічних добавок. В результаті, купуючи черговий крем або очисник, ми не можемо знати, воно нам нашкодить чи допоможе.

Виробники намагаються максимально зашифрувати склад косметичного засобу, що навіть сама знаюча людина не зможе повністю розібратися в препараті.

Сучасна жінка повинна знати, що будь-який косметичний засіб не може бути краще, ніж натуральні природні засоби, які можна приготувати своїми руками. Для цього необхідно знати продукти, які стануть справжніми помічниками в боротьбі за красу і довгу молодість.

Портал ЧЕline ділиться списком підручних засобів, які є в будинку у кожної господині і їх можна сміливо використовувати для догляду за собою.

Кава
Справа в тому, що кава при вживанні інколи шкодить, але ми поговоримо про каву в якості косметичного засобу. Кава добре бореться з целюлітом, стимулює мікроциркуляцію. З меленої кави можна приготувати скраби для обличчя і тіла. Каву можна додати в засоби проти целюліту.

Білий чай
Білий чай мало відомий, але він дійсно дуже корисний. У ньому містяться антиоксиданти і речовини, які борються з вільними радикалами. Білий чай запобігає старінню шкіри. Він використовується для приготування лосьйонів, сироваток, натуральних кремів.

Куркума
Більшою мірою, куркуму використовують як приправу, але цей продукт дуже цінний в косметології. Куркума має антисептичні властивості. Рослину можна змішати з кунжутним маслом і використовувати як маску для обличчя. Ваше обличчя стане еластичним і ви зможете позбутися від запалених ділянок на шкірі.

Масло аргана
Це чудо-масло відомо як продукт з найбільшим вмістом вітаміну Е. Його широко використовують як у домашній, так і в професійній косметиці, в основному в засобах для волосся і шкіри.

Чорниця
Багата на амінокислоти, вітамінами, антиоксиданти і жирними кислотами, ці ягоди здавна вважаються хорошим засобом проти старіння шкіри, підтримки її еластичності і відновлення. Чорниця покращує пам’ять і зір.

Джерело: «Знай.ua»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button