Краса та здоров'я

Серед шанувальників кави з’явилася нова модна тенденція

Останнім часом з’явилася модна тенденція замість повноцінного сніданку додавати у свою ранкову каву шматочок вершкового масла. Для чого? Розберемося!

Існує думка, що такий напій заряджає енергією на цілий день та може допомогти схуднути. Пропонуємо кілька причин додавати вершкове масло в каву.

Підвищує працездатність

Кава сама по собі енергетичний напій, який відмінно бадьорить. Але така суміш допомагає забезпечити наш організм усіма необхідними жирами, надовго втамовує почуття голоду та підвищує рівень активності, передає maximum.fm.

Зменшує талію

Так, робіть таку каву для вашої коханої щоранку. Їй сподобається, а вам припаде до душі результат, який не змусить себе довго чекати. Головне – не перестаратися.

Зміцнює кістки

Масло – молочний продукт, який містить кальцій. Звичайно, воно не даватиме вам добову норму цього елементу, але якщо ви не любите сир – додавайте масло в каву щоранку.

Насправді ж, практика додавання масла в каву не є новою ідеєю. Протягом багатьох століть люди з різних куточків Азії надавали своїй каві оксамитового та вишуканого смаку саме за допомогою масла. Спробуйте й ви почати завтрашній ранок із кави з вершковим маслом.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button