Краса та здоров'я

Слушні поради, як зробити свій день приємнішим і цікавішим

Прокинувся, одягнувся, пішов на роботу, повернувся, ліг спати. І так упродовж тижня. Цей режим знайомий багатьом.

Ймовірно, декому така ситуація набридла і вже хочеться розбавити сірі будні яскравими кольорами. Якщо так, маємо кілька слушних порад, як зробити свій день легким і яскравим.

Прокинувшись зранку, не кваптеся підводитися з ліжка. Полежіть кілька хвилинок, потягніться, а тільки потім поволі встаньте. Не забудьте усміхнутися і подумати про те, який чудовий сьогодні день. Лікарі стверджують, що усмішка сприяє поліпшенню настрою та насичує позитивною енергією на весь день.

Приготуйте собі смачний сніданок. Важливо, щоб він був поживним і неважким для вашого шлунка. Дієтологи і вчені вважають, що найкращий сніданок – це каші.  Вони практично всі корисні, але не швидкого приготування.

Якщо вам ліньки або немає часу варити каші, то швидкою альтернативою стане сир із ягодами та фруктами. Сніданок із яєць допомагає відчувати ситість довше, оскільки містить високоякісний білок. Бутерброди теж можуть бути корисними, якщо вони із суцільнозернових хлібців. Замість ковбаси і майонезу варто надати перевагу листям салату, помідорам і шматочку сиру.

Ось нарешті ви вже йдете на роботу. То чому б не одягнути навушники і не насолодитися улюбленими треками.

В офісі зробіть комплімент колегам. Будьте впевнені, вони вам віддячать не тільки усмішкою, але й взаємністю.

А вдома намагайтеся якомога більше часу проводити з рідними. Поцікавтесь у них, як минув день, запитайте про справи. Увечері всією сім’єю можна також переглянути улюблений фільм чи сімейне відео. А ще частіше обнімайте близьких людей і кажіть теплі слова. Бо найкраще тільки вони можуть зігріти душу та підняти настрій.

Дотримуйтесь цих нехитрих порад, поповнюйте цей список на власний розсуд і насолоджуйтесь життям на повну!

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button