Краса та здоров'я

Засмага з найменшою шкодою для вашої шкіри

Літо — чи не найкраща пора року: море, пісок, сонце і звичайно золотиста засмага! Мабуть кожна з сучасних дівчат мріє про гарну золотисту засмагу, але ж це так шкідливо для нашої шкіри, тому сьогодні ми поговоримо про гарну засмагу з найменшою шкодою для нашої шкіри.

На сьогоднішній день у магазинах можна знайти засіб для засмаги на будь-який смак: засоби з вітамінами, з високим рівнем захисту, з оліями тощо… Але чи насправді ці засоби захистять вашу шкіру? Чи насправді ці засоби збагачені усіма властивостями про які нам говорить реклама та яскрава упаковка?

3453f[1]Якщо розібратися у складі сонцезахисної продукції, то можна побачити, що на перших місцях стоять маловідомі нам складові, такі як: Benzoate, Paraffinium Liquidum, Butylparaben та інші, а вже потім корисні вітаміни та олії. Тобто в гонитві за золотистим відтінком шкіри ми використовуємо те, про що ми навіть гадки не маємо… Ми навіть не замислюємося  над тим, що цей самий крем, який повинен захищати наш організм, наносить йому ще більшу шкоду, адже при нагріванні пори відкриваються і всі складові потрапляють безпосередньо до нашого організму!

 

Що ж робити якщо так хочеться по-засмагати?

Для початку підготуйте свою шкіру для приймання сонячних ванн. За зимовий період часу верхній шар шкіри загрубів,тому його треба зняти,для цього, за декілька днів до відвідування пляжу можна використати скраб для тіла або завітати до сауни,це допоможе зробити засмагу рівною та більш стійкою.

Щоб не використовувати засоби з незрозумілими інгредієнтами, зробіть олію для засмаги вдома і будьте  впевнені, що вона вам не зашкодить, а навіть принесе користь, зволожить, насичить вітамінами і навіть покращить стан вашої шкіри. Для приготування такої олії Вам не знадобиться багато часу та інгредієнтів. Використовуйте оливкову олію, як базовий інгредієнт(для сухої шкіри), або кокосову олію для комбінованої та проблемної шкіри, додайте вітамін А та вітамін Е в олії (їх можна придбати в аптеці), для аромату додайте ефірну олію лаванди або іланг-ілангу. Також така олія не потребує постійного повторення в нанесенні та в додатковому зволоженні після засмаги!

Але якщо часу на приготування такої олії у вас немає, зверніть свою увагу на засоби з більш природнім складом, або на засобі для дітей!

Засмагайте з насолодою та користю для вашої шкіри!!!

Ще статті по темі

Back to top button