Суспільство

Грамотне фарбування стін — запорука гарного ремонту

Чи знали ви, що сучасна фарба для стін наноситься навіть безпосередньо на шпалери? Є декілька секретів та тонкощів успішних ремонтних робіт. Особливо вони важливі тоді, якщо родина робить оновлення в оселі самостійно, не користуючись послугами професійних майстрів. Не варто боятися невдач: сьогодні ринок ремонтних матеріалів та технологій пропонує достатньо різноманітних засобів, щоб зробити лад та затишок в квартирі.

Обираючи покриття для стін, зверніть увагу на фарби для внутрішнього оздоблення. Це один з найпростіших способів завершити ремонтні роботи, який не потребує ані значних коштів, ані специфічних професійних навичок. Навпаки, — фарбувати стіни та стелі з такими фарбами — це просто та весело, особливо, якщо в цьому процесі бере участь уся родина!

112

Обираємо фарби та інструменти

Експерти радять обирати інтер’єрні фарби вартого довіри виробника, приміром — Kolorit. Інтернет-магазин Farba Service пропонує придбати фарби з величезного асортименту та з багатими можливостями для колірування (надання необхідних відтінків). Фарби для внутрішніх робіт — для нанесення на стіни у кімнатах, передпокоях, кухнях та навіть у санвузлах, мають декілька чудових властивостей:

  • шар нанесеної фарби висихає за декілька годин;
  • вони є стійкими до миття;
  • економічно використовуються на одиниці площі;
  • більшість фарб – гіпоалергенні;
  • створені із безпечних компонентів (екологічно чисті), підходять навіть для кімнат дітлахів.

Отже, колір обрано, час подумати про малярні інструменти! Вам гарантовано знадобляться валик та станок для нього, піддон для фарби, велика та маленька щітки — для профарбовування ділянок, котрі вимагають особливої охайності. Якщо фарба наноситиметься на стелю, придбайте телескопічний подовжувач для валика — це зручно.

Правильна підготовка

Якщо стіна штукатурена, варто зачистити її наждаком, аби зробити поверхню максимально гладенькою.

Також варто переконатися, що на стінах немає місць із підвищеною вологістю. Якщо ви збираєтеся фарбувати стіни на кухні, обов’язково видаліть залишки жиру, якщо вони є. Це робиться з допомогою спеціальних розчинників.

Гарантією успіху фарбування є попереднє використання грунтовки — як її обрати та наносити, підкажуть онлайн-консультанти Farba Service.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button