Суспільство (відео)

У «Голлівуді» відкрилась виставка трансформерів: роботи і діти запалювали під ритми Монатика (Відео)

Діти і роботи запалювали під ритми Монатика. Таке можливе лише на виставці трансформерів, яка нещодавно відкрилась у торгівельно-розважальному центрі «Голлівуд».

«На виставці представлені роботи, вони повністю з металу, всі – ручна робота. Є роботи статичні, тобто не рухаються, є роботи з мінімальними рухами і є роботи, які ходять, розмовляють», — Дмитро Міцик, співзасновник виставки роботів-трансформерів.

«Є такі герої, як Оптимус-прайм, три з половиною метри заввишки, є Бамбелбі, машина-трансформер, переважно в пріоритеті – герої мультфільму «Трансформери», — Сергій Єременко, співзасновник виставки роботів-трансформерів.

Автори роботопарку і сама виставка – із Запоріжжя. Існує тільки з лютого цього року. Чернігів став другим обласним центром, який приймає чудасії техніки. Виникла вона як результат хобі.

Її творці, організувавши власний парк атракціонів, спершу власноруч створювали металеві скульптури для нього. Коли ж кількість фігур виросла і вони стали масштабнішими – виникла ідея організації виставки. І найголовніше – сьогодні вона дарує позитивні емоції дітлахам.

— Подобається? – Так. Вони трансформуються.

— Вони красиві. Вони красиві. Смішні. Вони дуже красиві.

— Дарт Вейдер. – Як ти з ним граєшся? Вожу пультом.

«Вони грають тут, вони спілкуються. Атмосфера дуже хороша», — Тетяна Володимирівна, няня домашньої міні-групи.

«Дуже приємні емоції, дякуємо, що це з’явилось у місті Чернігові. Думаю, дітки дуже задоволені», — Марія Олександрівна, керівник домашньої міні-групи.

«Цікаво, діти в захваті. Всі бігають. Навіть маленькі. Танець роботів дуже сподобався. Діти танцювали», — Наталія Петрівна, няня домашньої міні-групи.

Загалом на виставці представлено 22 експонати. Працюватиме вона в Чернігові з 10-ї години ранку до 9-ї години вечора, до 21 жовтня. Тому всі охочі батьки матимуть змогу порадувати своїх дітей трансформерами не лише на екранах телевізорів.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button