Надзвичайні події

Розправа вогнем: у власників згорілих на стоянці вантажівок знову спалили машини

Ми вже повідомляли про те, що у ніч із 4 на 5 листопада в Чернігові на автомобільній стоянці (по проспекту Миру, 253Б) трапилася пожежа. Згоріли три автомобілі. Дві вантажівки і легковий автомобіль «Chevrolet Lacetti». У вантажівках були бочки з мастилом (20 тонн мастила) та дерев’яні бруси (дубові). Все згоріло.

Із власних джерел ЧЕline стало відомо, що зазначені автомобілі з товарами належали чернігівському підприємцю Миколі Кирику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові горить стоянка (Фото)

Та, виявляється, нічна пожежа на автостоянці була не єдиною бідою в родині підприємця. Вже наступної ночі (з 5 на 6 листопада) в селі Виблі Куликівського району в господарстві батьків приблизно о 2-ї годині ночі знову трапилася пожежа. Згорів вантажний автомобіль «Volvo», авто «Mercedes-Benz Vito», а також сарай із свинями та собакою.

На місці пожежі виявили докази підпалу. У поліції за цим фактом відкрили кримінальне провадження.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Раньше куркули палили колхозное добро. Нынче колхозники палят куркулей.
    Всё, как всегда. Месть и зависть.

  2. Xотите сделать свoе телo кpaсивым как у спopтсменов? Знaкомый pаccказал как подкачать тело не ходя в тренажёрку и не сидя на изнурительных диетах, пoвеpьте этo сaмый инновациoнный и действенный спoсoб. вот мой pезультaт за две недели (извините за спам)! —- http://xx.org.ua/nefedov

  3. Да, кому-то сильно насолил этот дядька

Back to top button