Суспільство (відео)

Атрошенко відзвітував за рік роботи перед «своїми» (Відео)

Понеділок, 17.00. Коли більшість чернігівців ще на роботі, міський голова Владислав Атрошенко звітує за рік роботи. А тому зала міського палацу культури заповнена лише працівниками апарату міськради, начальниками комунальних управлінь, а також бюджетниками – лікарями і освітянами.

«Отут є багато службовців», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Звіт міського голови запрошені службовці починають дивитися у фільмі під назвою «Чернігів: місто, що розвивається». Відеострічка триває цілу годину.

У стрічці показали лише позитивні зміни, що відбулися в Чернігові впродовж 2018 року.

«Всім, що ми переглянули зараз, я завдячую своїй команді», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Після фільму Владислав Атрошенко відповідав на запитання із глядацької зали.

«Ви стільки запитань поставили, що можна годину відповідати», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

На всі запитання Владислав Атрошенко і справді відповідав по півгодини, а відтак лише кілька активістів встигли запитати мера про наболіле. Втомлені глядачі, так і не дослухавши звіту, почали тікати додому.

Я хочу їсти, зранку нічого не їла.

Та тому, що ми встали о 7-й ранку.

Зі сцени Владислав Атрошенко дав зрозуміти, що збільшувати резервний фонд на допомогу чернігівцям, які постраждали в тій чи іншій біді, він не збирається. До речі, без допомоги цьогоріч залишилися жителі вулиці Декабристів, яку залило дощовою водою, зокрема й через занедбані зливові каналізації. Більше сотні будинків пошкоджено. Однак мер укотре заявив, що його більше цікавлять перспективні грошові вкладення, аніж дрібні питання людей.

«Приймати ті рішення, які будуть слугувати людям не місяць і не рік, а на 20-30 років», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

На запитання про долю зелених зон міста – «Ялівщини» і «Кордівки» – Владислав Атрошенко відповів, що ними треба займатися.

«Будь-яким питанням треба займатися, навіть якщо гарну жінку не чіпати довго, то вона постаріє і стане негарною, а тому до всього треба докладати руку і бажано спочатку голову докладати, а потім руку», — чернігівський міський голова  Владислав Атрошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко назвав винних у проблемах міста та країни

Розвиток рекреаційних зон Чернігова він вбачає лише за участі бізнесу. А от побоювання чернігівців, що Ялівщину і Кордівку забудуть, Атрошенко назвав заполітизованими.

«Підігрівається політичними опонентами чи просто опонентами, я вважаю, що таку кількість, тобто таку площу величезну, можна якісно обробляти тільки із залученням бізнесу», — чернігівський міський голова  Владислав Атрошенко.

У звіті міський голова дав зрозуміти, що ремонтувати каналізаційну систему міста, якій понад 50 років, наразі не збирається – грошей у бюджеті на це немає. Цим повинна займатися держава, вважає міський голова.

Журналіст Яна Титенок

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Директоров школ и заучей тайно пригласили по телефону. И сидели сверху следили, чтобі челядь до конца досидела!

Back to top button