Суспільство

У Прилуках планують відкрити скейт-парк

ГО «Молодіжна рада» та «Прилуцький козацький полк» турбуються про те, щоб прилуцька молодь могла себе реалізовувати, і тому вже два роки депутати міської ради обговорюють питання щодо підтримки проекту про будівництво скейт-парку в Прилуках. Проект включає в себе реконструкцію спортивного майданчика при ЦТДЮ, що вже давно не використовується. І врешті-решт це питання вирішилося. Міська влада виділила 500 000 грн на втілення проекту.

park30 березня на території парку ЦТДЮ громадські організації, такі як «Небайдужі прилучани», «Прилуцький козацький полк» та «Молодіжна рада» провели прибирання території для підготовки її до будівництва сучасного та молодіжного скейт-парку. Активна молодь, прочитавши повідомлення в соцмережах, вирішила також долучитися до прибирання та зробити свій внесок у розвиток рідного міста.

Містяни сподіваються, що найближчим часом молоді прилучани матимуть змогу проводити свій вільний час із задоволенням, набиратися позитивної енергії та знайдуть собі нових не менш цікавих друзів, які розділятимуть спільне захоплення.

Джерело: priluki.city

Ще статті по темі

Back to top button