Кримінал

У чернігівки невідомий викрав картку і пішов на шопінг

Близько п’ятої ранку до поліції зателефонувала чернігівка й повідомила про сповіщення, яке свідчило, що в одному із супермаркетів розрахувалися її банківською карткою. Жодних покупок жінка не робила, а банківську картку знайти не може.

До заявниці виїхав екіпаж патрульної поліції. Прибувши за місцем виклику, правоохоронціпоговорили з потерпілою і з’ясували, що кількома годинами раніше вона спілкувалася з невідомим чоловіком. Згодом жінка виявила зникнення гаманця, в якому були гроші й банківські картки. Патрульні виїхали за адресою магазину, в якому відбулася транзакція, повідомили у патрульній поліції Чернігівської області.

Поспілкувавшись з персоналом закладу, поліцейські дізналися, що кілька хвилин тому чоловік і жінка розрахувалися на касі карткою з функцією «пейпас» (без введення пін-коду).

Про це повідомили у патрульній поліції Чернігівської області.

Поки патрульні передивлялися відео з камер спостереження супермаркету, зателефонувала заявниця й повідомила, що отримала чергове сповіщення про розрахунок її карткою в іншому магазині — неподалік від місця, де зараз перебувають поліцейські. Інспектори негайно вирушили за новою адресою.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сіверянин шахраям перерахував місячну зарплату

У результаті нетривалих пошуків на вулиці Доценка патрульні помітили чоловіка та жінку, які були схожими на тих, що фігурували на відео в супермаркеті. Чоловік одразу зізнався правоохоронцям, що робив покупки за чужі гроші, ймовірно викрадені речі також були при ньому. Пізніше заявниця впізнала в затриманому невідомого, після спілкування з яким у неї щезнув гаманець.

Для з’ясування обставин патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button