Суспільство

Під Черніговом облаштували мальовничу зону для відпочинку (Фото)

На автодорозі «Чернігів – Грем’яч» (під Черніговом) важко не звернути увагу на мальовниче місце для відпочинку, що стало вже традиційною зупинкою для подорожуючих. Цей рекреаційний пункт облаштували лісівники Березнянського лісництва.

Знаходиться він обабіч дороги – поміж дерев. Зручні лавки, впорядковані стежки, місця для сміття, дитячий куточок і зручна вбиральня.

«Для нас важливо привернути увагу громадян до поваги лісу та лісової охорони. Адже лісівники не лише захищають та охороняють лісові масиви, а й турбуються про передачу його наступним поколінням. Тому встановлені інформаційні стенди біля входу до рекреаційного пункту вкотре нагадують людям про бережливе ставлення до лісу і довкілля», – коментує Юрій Ревко, директор ДП «Чернігівське лісове господарство».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніжинські лісівники гідно представили область на змаганнях із мисливського біатлону

Доглядає за чистотою рекреаційного пункту Березнянське лісництво.

«Це місце відпочинку є безкоштовним для людей, але єдина символічна плата кожного з нас – це залишати чистоту за собою. Відповідальність починається з кожного з нас. Навідуючись до рекреаційного пункту, нерідко доводиться збирати розкидане сміття, ремонтувати пошкоджені лавки чи бесідки. Тому закликаю всіх людей поважати ліс і працю лісівників», – говорить лісничий Березнянського лісництва Андрій Корогод.

Ще статті по темі

Back to top button