Кримінал

Триває ремонт вулиці Ремісничої – частково проїзд відкритий

У Чернігові продовжується ремонт частини вулиці Ремісничої. Оскільки повністю закрити проїзд нею на час дорожніх робіт немає можливості, вулицю умовно поділили на три відрізки.

Про це повідомляють в управлінні ЖКГ Чернігівської міської ради.

Перший, від вул.Мазепи до в’їзду на ринок. Тут вже уклали новий бюрдюрний камінь, облаштували місця для паркування та поклали перший шар асфальту.

На другому відрізку, який проходитиме тепер праворуч від Воскресенської церкви, тривалий час працювали археологи. Зараз тут монтують бордюрний камінь та ущільнюють основу для асфальту. Цю ділянку асфальтуватимуть наступного тижня.

І третій відрізок – від перехрестя з вул.Ринковою та проспектом Перемоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Козелецькій ОТГ відремонтували дорогу до місцевої школи

На цій ділянці днями уклали перший шар асфальту. А от з’єднуватиме ці дві ділянки перехрестя з рухом по колу. Всього довжина частини вул.Ремісничої, яка ремонтується, 660 метрів. У підрядній організації ТОВ «ШБУ-14» повідомили, що всі роботи мають завершити до кінця вересня.

Нагадаємо, вул.Реміснича від перехрестя з вул.Мазепи і до проспекту Перемоги буде двостороння. Очікується, що ця дорога розвантажить інші центральні вулиці та спростить водіям проїзд до ринку.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button