Суспільство

Екснардепка з Чернігова пише англомовну книгу

З народних депутатів – у письменники. Анна Романова, яка раніше була обличчям бренду «Громадська думка», заступником міського голови та народним депутатом від партії «Самопоміч», сьогодні пише книжки. Анна Романова залишилась послідовною, займаючись просуванням Чернігова туристичного. Зараз вона готує іншомовний варіант своєї книги «Чернігів – місто легенд».

«Ось зараз готую англомовну версію «Чернігів – місто легенд». Якщо цікаво потім замовити англомовну версію – ставте плюс», – пише Анна Романова.

94154144_990790208005698_1240731385124093952_n

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Романова претендує на керівну посаду

Ось як авторка характеризує своє творіння:

 «Перше зібрання міфів і легенд про Чернігів. На вас чекають найяскравіші історичні нариси про стародавнє українське місто – від тисячолітньої давнини до сьогодення. Тут кожен знайде для себе щось особливе. Книга стане чудовим подарунком для всіх, хто любить рідний край або захоплюється подорожами! Її також буде цікаво читати дітям: легенди написані живою мовою та сприймаються як казки. Збірка відкриє дивовижні та захопливі історії, пов’язані з різними куточками Чернігова, як гостям міста, так і самим чернігівцям!» – зазначає  тепер уже письменниця.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button