Суспільство

Поховали Валерія Давиденка: не стало надзвичайної людини

23 травня сталася трагедія – передчасно пішов із життя політик і громадський діяч, народний депутат України Валерій Давиденко. Все його життя нерозривно пов’язано із рідною Чернігівщиною.

Народився Валерій Миколайович 16 березня 1973 року у містечку Носівка. Закінчив Український державний університет харчових технологій. У професійній діяльності пройшов шлях від різноробочого на підприємстві – до керівника власних компаній, заступника міністра аграрної політики та продовольства України. Двічі земляки висловлювали йому довіру, обираючи народним депутатом України по 208-му виборчому окрузі у Чернігівській області.

Валерій Давиденко був щирою і цілеспрямованою людиною із активною громадянською позицією, мудрим керівником, державним діячем і політиком, який захищав інтереси своїх виборців. Він щиро переймався проблемами регіону і був справжнім патріотом Чернігівського краю. Валерій Миколайович вірив та підтримував перші громади Чернігівщини, розуміючи перспективи децентралізації не тільки в окремому регіоні, а й у масштабах України. Він допомагав медичним працівникам, підтримував освітян і соціальних працівників у селах, шукав законодавчі шляхи зміцнення фермерських господарств та відродження сільських населених пунктів. Ніколи не забував про тих, хто захищав раніше і нині боронить Україну.

Його смерть – безкінечна втрата не лише для рідних, близьких, а й усіх людей, які з ним працювали, котрі були з ним просто знайомі.

Глибоко сумуємо з приводу трагічної передчасної смерті Валерія Давиденка. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким. Пам’ять про нього завжди залишиться у наших серцях.

Світла пам`ять Вам, Валерію Миколайовичу.

Друзі, колеги, депутати рад різних рівнів, актив обласного осередку політичної партії «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button