Кримінал (Відео)

Житель Чернігівщини «замінував» поїзд (Відео)

Поліцейські Інгульського відділу Миколаєва затримали чоловіка, який повідомив про «замінування» потяга сполученням Миколаїв — Київ.

Про це повідомляє Нацполіція.

Поїзд довелося терміново зупинити на станції Явкине Баштанського району. З поїзда евакуювали близько 700 пасажирів. На місце події прибули слідчо-оперативні групи, вибухотехніки, кінологи, «швидка» і рятувальники ДСНС. Вони провели ретельний огляд вагонів. На щастя, будь-яких предметів або пристроїв, що могли б становити загрозу життю і здоров’ю громадян, не виявлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині фельдшер «замінував» автобус сполученням «Чернігів – Грем’яч»

«Псевдомінера» знайшли через кілька годин. Ним виявився 36-річний житель Чернігівської області. За його словами, він їхав додому з Херсонської області, де перебував на відпочинку. Доїхав до Миколаєва і о 21:20 мав сісти на поїзд, але запізнився. Таким чином і вирішив зупинити поїзд. Мобільний телефон, з якого зловмисник, iмовірно, скоїв дзвінок, поліцейські вилучили.

Розпочато кримінальне провадження. Згідно з санкцією інкримінованої статті про завідомо неправдиве повідомлення про загрозу небезпеки громадян (ч.1 ст.259 КК України), чоловікові загрожує від двох до шести років ув’язнення.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button