Коронавірус

На Чернігівщині +84 нові випадки COVID-19

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, станом на 21 вересня в області зафіксовано 84 нові випадки COVID-19.

Захворювання виявили у 20 чернігівців, 17 жителів Бахмацького району, 16 ніжинців, 11 жителів Сновського району та шести – Борзнянського. По чотири випадки інфікування зафіксовано в Носівському та Чернігівському районах, по два – у Бобровицькому та Срібнянському, по одному – у Коропському та Корюківському районах. З них 11 осіб госпіталізовані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові клас ще однієї школи пішов на самоізоляцію

За минулу добу в області зафіксовано п’ять летальних випадків. Від COVID-19 померли 55-річна та 60-річна жительки Бобровиці та 66-річна чернігівка. Всі вони мали супутні патології, які ускладнили перебіг хвороби. Від основного захворювання померли 79-річний житель Городнянського району та 66-річний – із Чернігівського. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким померлих.

Тестування підтвердили відсутність захворювання у 77 осіб, яким діагностували COVID-19. Одужали 17 ніжинців, 11 прилучан, шестеро жителів Козелецького району, двоє – зі Сновського та один – із Сосницького району. Дев’ятеро хворих одужали в Бобровицькому районі та стільки ж у Чернігові, по семеро – у Куликівському і Чернігівському районах, по чотири – у Борзнянському та Ічнянському. Із них 15 лікувались у закладах охорони здоров’я.

Загалом на Чернігівщині 3356 випадків інфікування COVID-19, з них:

– 1537 пацієнтів одужали;

– 1558 лікуються амбулаторно;

– 198 перебувають на госпіталізації у медзакладах;

– 51 летальний випадок;

– 12 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.

Загалом в області 1756 активних випадків коронавірусної інфекції.

За минулу добу проведено 406 ПЛР-досліджень та 666 ІФА-тестів.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button