Суспільство

Шашлик, мідії та хрін: чернігівці про традиційне новорічне меню

До Нового року – менше як місяць. Багато чернігівців уже починають купувати деякі продукти до свята та шукати цікаві рецепти. Деякі жителі області з року в рік оновлюють новорічне меню новими стравами, інші мають стандартний набір смаколиків. Але як одні, так й інші завжди подають на святковий стіл традиційні страви. Які саме, ЧЕline поцікавився у користувачів соцмереж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Святкове переїдання: як відновити шлунок після грандіозного застілля

130311457_890269784842351_2425078119467226635_nВасилина Шарпата: «На нашому столі завжди є ікра, олів’є, шуба, пюрешка, щось із морепродуктів (рибка, мідії), нарізки сирні, ковбасні. Смачний алкоголь».

 

 

 

130413148_185590033214200_2778167792323024571_nВалентина Мойсеєва: «Оселедець під шубою, картопля. Рибу сьогодні купили, пеленгас, консервація. Хотілося б маленький тортик! Але будемо дивитися на фінансові можливості».

 

 

129912102_830734267764714_5512360698271743269_nПавло Семенюк: «Намагаємося щороку готувати щось нове. Незмінні шампанське та хрін».

 

 

 

130253255_374331436992413_4408000804798900672_nЮлія Лапа: «Уже якось стало в нас традицією під будинком смажити шашлик! Думаю, цього року традиції не порушуватимемо».

 

 

 

129552292_424443248681769_8396219196525198273_nНаталія Владиченко: «Віднедавна ікра, шампанське. Картопелька та суші – це на будь-який стіл. Олів’є – це традиція, без нього ніяк, хоча я готую його за іншим рецептом, без шкідливих продуктів».

 

 

130286806_294460125309619_7689240027104852627_nЮлія Пархоменко: «Холодець, шуба, запечене м’ясо, засолена риба».

 

 

 

129931862_145738170271618_1924931105575239957_nАльона Кривченко: «Качка або гуска запечена, олів’є, рибка під овочами, а решта страв із року в рік змінюється».

 

 

 

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button