Кримінал

Судом призначено покарання чернігівському викрадачу косметичних засобів

Вироком Деснянського районного суду м. Чернігова від 05.05.2021 чоловіка, 1983 року народження, визнано винним за вчинення крадіжки, скоєної повторно (ч. 2 ст. 185 КК України).

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено, що вказана особа в лютому 2021 року, перебуваючи в приміщенні одного з магазинів по проспекту Миру в м.Чернігові, з торгових вітрин таємно викрала два блиски для губ, шампунь, 4 ментоли освіжаючі, 2 міцелярні води для очищення шкіри обличчя, крем для рук, гель для душу, гель-шампунь, чим завдав збитків на загальну суму майже 800 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ припинила діяльність злочинців, які займалися рекетом на Київщині і Чернігівщині (Відео)

У судовому засіданні обвинувачений за пред’явленим йому обвинуваченням вину свою визнав повністю.

Суд повно та всебічно оцінив надані стороною обвинувачення докази у справі та дійшов висновку про наявність у діях місцевого мешканця складу інкримінованого йому злочину, тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України.

З огляду на щире каяття обвинуваченого та активне сприяння розкриттю кримінального правопорушення, судом призначено покарання у вигляді 3 років 6 місяців позбавлення волі.

За інформацією Чернігівської окружної прокуратури

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button