Кримінал

На Чернігівщині СБУ заблокувала канал збуту пороху криміналітету (Фото)

СБУ запобігла незаконному збуту вибухових речовин у Чернігівській області. У зловмисника вилучено майже 2,5 кг пороху та більше сотні набоїв калібру 7,62 мм. Серед «замовників» товару були представники кримінальних кіл.

За попередніми даними досудового розслідування, мешканець Новгород-Сіверського району організував канал незаконного продажу вибухових речовин на території регіону. Продукцію для збуту він замовляв в одній з областей України і отримував відправлення через сервіси поштового зв’язку.

У межах контролю за вчиненням злочину, співробітники СБУ задокументували декілька фактів збуту ділком вибухової речовини.

Правоохоронці затримали зловмисника під час чергової реалізації пороху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Остра підняли тіло невідомого потопельника

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

У межах кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, тривають слідчо-оперативні дії для притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до протиправної діяльності.

Заходи з викриття правопорушення проводили співробітники Управління СБУ в Чернігівській області спільно з Національною поліцією та за процесуального керівництва Чернігівської обласної прокуратури.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба СБ України

в Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button