Надзвичайні події

Відомі подробиці масштабної автопригоди з постраждалими на Чернігівщині

Учора, 9 січня, близько 21:30 години до поліції надійшло повідомлення про зіткнення легкового автомобіля та мікроавтобуса на автошляху Кіпті – Глухів – Бачівськ. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди травм різного ступеня тяжкості зазнали дев’ятеро осіб, серед них – одна дитина.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції та слідчий із розслідування злочинів у сфері транспорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знову масштабна ДТП на Чернігівщині: госпіталізовано 11 осіб (Фото)

Поліцейські встановили, що водійка легкового автомобіля (45-річна мешканка Київщини) поблизу села Городище Ніжинського району не впоралася з керуванням і виїхала на смугу зустрічного руху, де зіткнулася з мікроавтобусом під керуванням 26-річного чернігівця.

Унаслідок ДТП травмувань зазнали водійка легковика і її малолітня пасажирка, а також водій і шестеро пасажирів мікроавтобуса.

Поліція з’ясовує обставини автопригоди в рамках провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що заподіяли тяжке тілесне ушкодження). Покарання, згідно з нею, — позбавлення волі на строк від трьох до восьми років із можливим позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button