Суспільство

На Чернігівщині сервісний центр МВС запустив новий проєкт

Місія сервісних центрів МВС – працювати з людьми та для людей, зміцнюючи довіру до державних послуг. Лише разом можливо досягти успіху!

Запускаємо новий проєкт з оцінки якості послуг «Твій ГСЦ» та запрошуємо відвідувачів сервісних центрів МВС Чернігівщини долучатись до покращення рівня обслуговування в наших центрах, взявши участь у проєкті «Твій ГСЦ МВС

«Проєкт діятиме на постійній основі,— зазначила заступник начальниника РСЦ ГСЦ МВС в Чернігівській областіЛюдмила Тютіна, — мета бути відкритими до громадян, подивитися на роботу сервісних центрів МВС очима наших відвідувачів, щоб і надалі створювати комфортні умови та удосконалювати стандарти надання державного сервісу».

Залишайте оцінки та відгуки через Telegram і отримуйте якісний сервіс!

Не більше хвилини часу — і вебплатформа «Твій ГСЦ МВС» врахує всі ваші зауваження, пропозиції та побажання. Варто зробити лише кілька простих кроків:

  • отримати послугу в сервісному центрі МВС;
  • відсканувати QR-код з посиланням на вебплатформу в Telegram;
  • легко дати відповіді на 5 запитань для формування відгуку;
  • якщо ж ви хочете прокоментувати ваші оцінки, натисніть кнопку «Повідомлення до ГСЦ МВС»;
  • після написання тексту не забудьте натиснути «Надіслати повідомлення».

Тільки так ми його отримаємо і врахуємо! Цінуємо думку кожного!

Проєкт «Твій ГСЦ» допоможе відвідувачам, які отримали послуги, залишити свій відгук про нашу роботу, а нам — дізнатися, що саме в нашій роботі потребує вдосконалення й оперативного реагування», — зауважила Людмила Тютіна.

Усі ваші зауваження, подяки та поради – це ще один крок до досконалого сервісу!  Працюємо за ради Перемоги! Все буде Україна!

Сервісний центр МВС

Ще статті по темі

Back to top button