Суспільство

Селищна рада на Чернігівщині має намір платити за свою рекламу майже 0,5 млн. грн.

За друковані послуги (у друкованих засобах масової інформації) з висвітлення своєї діяльності Варвинська селищна рада Прилуцького району має намір заплатити 450 тисяч гривень.

Відповідний тендер опублікований в системі електронних закупівель «Prozorro».

Початок аукціону – 12 січня.

В тендерній документації зазначено, що тираж газети має бути не менше, ніж 1500 екземплярів.

Також в тендерній документації вказано, що висвітлення діяльності Варвинської селищної ради через друковані ЗМІ включає: поширення офіційних повідомлень, роз’яснень, звернень, оголошень у рамках висвітлення діяльності Варвинської селищної ради, збирання, створення та поширення інформації про важливі суспільно-політичні та культурні, інші події у громаді про діяльність органу місцевого самоврядування, комунальних закладів і установ ради, старостинських округів, громадських формувань і благодійних організацій, державних органів і служб, які спільно із селищною радою забезпечують життєдіяльність громади, задоволення інформаційних громадян, юридичних осіб про роботу цих органів, інших матеріалів.

Подібний тендер оголошує і Чернігівська міська рада. Щоправда за послуги з висвітлення діяльності міськради друкованими засобами масової інформації в 2023 році Чернігів має намір заплатити 480 тисяч гривень.

Ніжинська міська рада також оголосила тендер на висвітлення своєї діяльності. Там очікувана вартість – 140 тисяч гривень.

Ще статті по темі

Back to top button