Війна

На Чернігівщині поховали чотирьох воїнів

Сьогодні на Чернігівщині поховали чотирьох воїнів, які загинули у бою за Незалежність Батьківщини! Солдат Клановець Ігор Олександрович народився 18 липня 1989 року в Чернігові.

Тут закінчив Чернігівську ЗОШ №17, а після неї – Чернігівське професійно-технічне училище №18. До повномасштабного ворожого вторгнення працював верстатником у товаристві «Деревообробний комбінат «СІХЕ Україна». Після подій 24 лютого 2022 року Ігор вирішив долучитися до лав Захисників України, аби зі зброєю в руках стати на захист рідної землі.

Службу ніс у військовій частині А4350 на посаді старшого оператора протитанкового відділення взводу вогневої підтримки. Разом із побратимами мужньо боронив Україну від загарбників, але, на жаль, 31 грудня 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Курдюмівка на Донеччині Клановець Ігор загинув…

Попрощалися з земляком у Катерининській церкві та поховали його на кладовищі «Яцево».

Солдат Литвиненко Денис Миколайович народився 3 травня 1989 року в місті Мартук, що в Казахстані. Проживав чоловік на Чернігівщині у селі Бутівка разом із дружиною та сімома дітьми. З початком повномасштабної війни в Україні долучився до її оборонців та потрапив на службу до військової частини А4350 на посаду старшого оператора протитанкового відділення взводу вогневої підтримки.

Разом із побратимами він мужньо та віддано захищав Україну, її суверенітет і територіальну цілісність, даючи гідну відсіч ворожим окупаційним військам. 30 грудня 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Соледар на Донеччині Литвиненко Денис потрапив під ворожий мінометний обстріл. На жаль, отримані того дня травми виявилися несумісними з життям…

Поховали воїна на кладовищі села Бутівка.

Солдат Кондратенко Ярослав Всеволодович народився 16 липня 1985 року в селі Черниш. У листопаді 2022 року він долучився до оборонців України, потрапивши до складу військової частини А7014 на посаду солдата резерву запасної роти. Протягом цих днів чоловік віддано захищав рідну землю від загарбників, борючись за вільне та щасливе майбутнє всього українського народу. На жаль, 26 грудня 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Макіївка на Луганщині Кондратенко Ярослав потрапив під ворожий артилерійський обстріл, отримавши тяжкі поранення. Врятувати бійця не вдалося…

Попрощалися з воїном-земляком у Катерининській церкві, поховавши його на місцевому кладовищі рідного села.

Солдат Оверченко Олег Ігорович народився 27 березня 1986 року в місті Фастів на Київщині. Проживав на території Бобровицької громади, тут же навчався у Бобровицькому аграрному технікумі.

У 2009 році чоловік вступив до лав Збройних Сил України, а після демобілізації працював у Броварській типографії. У листопаді 2022 року Олег знову повернувся до лав українських Захисників, ставши на оборону незалежності і територіальної цілісності Батьківщини. Службу ніс у військовій частині А7014 на посаді солдата резерву запасної роти.

На жаль, 30 грудня 2022 року під час виконання чергового бойового завдання в селі Макіївка на Луганщині Овчаренко Олег отримав поранення, які виявилися несумісними з життям. Поховали полеглого воїна на кладовищі міста Бобровиця.

Ще статті по темі

Back to top button