Надзвичайні події

Подробиці трагедії в річці Мена

У річці Мена знайдено тіло 32-річного чоловіка.17 січня об 11:00 з річки Мена, що протікає в м. Мена Корюківського району, водолази Сосницької рятувальної водолазної станції підняли на поверхню тіло потопельника. Про це повідомляють у Головному управлінні ДСНС України в Чернігівській області.

Як з’ясувалося, ним виявився 32-річний житель с. Киселівка Менської територіальної громади, який зник за невідомих обставин ще ввечері 12 січня.

Ймовірніше за все, проходячи вздовж крутого берега річки, чоловік не втримався, впав у водойму та потонув. Обставини трагічного випадку та причину смерті чоловіка з’ясовують правоохоронні органи.

У зв’язку з цим рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до громадян із проханням утриматися від виходу на тонку кригу та дотримуватися правил безпечної поведінки під час перебування і відпочинку біля водойм.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTvОтримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button