Суспільство

Виготовлення окопних свічок і арттерапія: насичений четвер у Ніжинському молодіжному центрі

Арттерапевтка Катерина Сілівоненко разом з учнями сьомого класу Ніжинської гімназії №14 провела творчу майстерню з роботи з флексичними матеріалами «Серце миру». Про це повідомляють у Ніжинській міськраді.

«Працювали завзято і кожен учень виготовив своє оригінальне серце.

А учні першого курсу природничого класу Ніжинського ліцею Ніжинської міської ради при НДУ ім.М.Гоголя взяли участь у кавовій майстерні з арттерапії – насолодилися процесом і неймовірним ароматом кави, ванілі та кориці. І, звісно, натхненно працювали над створенням ароматичної картини.

А в Молодіжному центрі, як завжди, вирувала своя атмосфера – студент Ніжинського агротехнічного інституту та наш волонтер Горбачов Іван продовжує готувати молодь до важливої події в освітній сфері їхнього життя в межах клубу «ЗНО без проблем». Долучайтеся і ви, буде надзвичайно цікаво та інформативно.

Під розповіді основ геометрії від Івана в сусідній кімнаті фахівчині з молодіжної роботи Вікторія Іванюк та Ольга Опанасенко заливали окопні свічки, які були підготовлені спільно з молодими людьми. Процес видався «врожайним», адже було повністю підготовлено рівно 100 свічок. Тут уже було де розгулятися і учасникам ФотоКлубу з Oleksandr Malash – окрім фото вечірнього Ніжина, практикувалися ще й на «тематичній фотосесії» процесу заливки окопних свічок.
Завершився день майстер-класом із виготовлення брошки з полімерної глини «Рукавичка України» від Вікторії Іванюк», – йдеться у повідомленні.

Заходи відбулися в межах програми Дитячого фонду ООН UNICEF Ukraine для надання підтримки сім’ям із дітьми, які постраждали від війни.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button