Суспільство

До «Армії відновлення» на Чернігівщині долучилися більше як 1000 безробітних

Зокрема, цьогоріч свій внесок у Перемогу зробили 383 безробітні області, долучившись до суспільно корисних робіт у 22 територіальних громадах. Про це повідомляють в обласному центрі зайнятості.

Вони здійснюють ремонтно-відновлювальні роботи, зводять фортифікаційні та захисні споруди, приводять у належний стан укриття цивільного захисту, розчищають від чагарників і прибирають придорожні й прибережні смуги, заготовляють дрова, плетуть маскувальні сітки та виготовляють окопні свічки для потреб Збройних Сил.

На період участі в суспільно корисних роботах з безробітними укладається строковий трудовий договір, оплата праці не може бути нижчою за розмір мінімальної заробітної плати, що на сьогодні становить 6700 грн і є більшою за середню виплату допомоги з безробіття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Армія відновлення»: в області тривають суспільно корисні роботи

Бажаєте й ви вступити до «Армії відновлення» країни? Звертайтеся до структурного підрозділу обласної служби зайнятості, зручного для вашого відвідування, або на наш канал онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button